Inlijsten

Wat betekent dat eigenlijk: op maat inlijsten?

In onze lijstenmakerij vindt u het antwoord tijdens een persoonlijk gesprek. Hierin komt niet alleen het in te lijsten werk aan de orde, maar ook uw interieur en uw persoonlijke smaak. We bepalen de juiste verhoudingen van een ev. passepartout t.o.v. het kunstwerk. We maken een afweging welk glas in uw (schilderij)lijst de beste optie is. Maar ook bespreken we bv. met u welke kleur de muur heeft waar de lijst op komt te hangen en hoe groot de beschikbare ruimte is. Op deze manier kunnen wij samen met u het beste komen tot een inlijsting op maat die in eerste instantie past bij het werk én bij u, maar die bovendien een toegevoegde waarde heeft voor het interieur.

Als Guild Commended Framer (gecertificeerd lijstenmaker) werken wij met de 4 niveaus van inlijsten die door de Europese branchevereniging van kunst en lijsten (Fine Art Trade Guild) worden gehanteerd. In het ene geval zal een lager niveau van inlijsten prima volstaan, in een ander geval kan conserverend inlijsten van belang zijn om een kunstwerk voor de toekomst zeker te stellen. Voor u als klant hoeft dat niet ingewikkeld te zijn. Aan de hand van uw werk, uw verhaal en uw wensen, bekijken wij welk inlijstniveau het beste past.

Heeft u interesse om de verschillende niveaus van inlijsten op een rijtje te zien en er meer over te weten, leest u dan hier verder.  Borduurwerk met passepartout   Geboortekaartje verdiept ingelijst op poster   Icoon geborduurd met kraaltjes, iets verdiept ingelijst   Communiejurk verdiept ingelijst

Pin It
FaLang translation system by Faboba

Contact

Janssen Inlijstwerk
Veldbies 4
6075 GN Herkenbosch
T: +31 (0)638023509
E : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
gratis parkeren voor de deur

contactformulier & route

Privacybeleid

Openingstijden

U kunt ons bezoeken NA AFSPRAAK.
Kiest u hiertoe een tijdslot via 

afspraakicon de online afspraken-kalender

 
Schikt de kalender niet, belt of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. u dan even of het door u gewenste tijdstip beschikbaar is.
 
Besluit u zonder afspraak te komen, dan is er mogelijk niemand aanwezig
 

Waar we trots op zijn:

Branchelid in NL én UK, 2x Beste Lijstenmaker van Nederland