Passepartout

Een passepartout is een kartonnen rand rondom uw werk en dient om het kunstwerk optisch naar voren te laten komen. Door het kiezen van de juiste kleur voor een passepartout komt een werk optimaal tot zijn recht in zijn lijst.

Veel mensen kennen echter niet de beschermingsfunctie van het passepartout, nl. ervoor zorgen dat het kunstwerk het glas niet raakt. Dit is zeer belangrijk omdat contact met het glas een kunstwerk onherstelbaar kan beschadigen. Er kan verkleving optreden of vlekvorming op het werk door vochtophoping achter het glas.

De keuze in passepartout-kleuren is enorm. Met de collecties van Artique, ConservaBarth, Timecare Heritage en Moorman zit er altijd een passepartout voor u tussen en kunt u verzekerd zijn van conserverings- of zelfs museumkarton.

Passepartouts zijn er in meerdere diktes. Bovendien beheersen wij een aantal technieken om uw passepartout extra cachet te geven. Meer hierover leest u op de pagina  “Passepartout-effecten”.


Lavis-schildering op Franse biseau     Lavis-schildering op passepartout     Lavis-schildering op ovaal passepartout     Franse biseau in afwijkende kleur     Passepartout op glas met goudbies     Fillet (houten inleg) in passepartout

Pin It
FaLang translation system by Faboba

Contact

Janssen Inlijstwerk
Veldbies 4
6075 GN Herkenbosch
T: +31 (0)638023509
E : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
gratis parkeren voor de deur

contactformulier & route

Privacybeleid

Openingstijden

U kunt ons bezoeken NA AFSPRAAK.
Kiest u hiertoe een tijdslot via 

afspraakicon de online afspraken-kalender

 
Schikt de kalender niet, belt of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. u dan even of het door u gewenste tijdstip beschikbaar is.
 
Besluit u zonder afspraak te komen, dan is er mogelijk niemand aanwezig
 

Waar we trots op zijn:

Branchelid in NL én UK, 2x Beste Lijstenmaker van Nederland