Passepartout

Een passepartout is een kartonnen rand rondom uw werk en dient om het kunstwerk optisch naar voren te laten komen. Door het kiezen van de juiste kleur voor een passepartout komt een werk optimaal tot zijn recht in zijn lijst.

Veel mensen kennen echter niet de beschermingsfunctie van het passepartout, nl. ervoor zorgen dat het kunstwerk het glas niet raakt. Dit is zeer belangrijk omdat contact met het glas een kunstwerk onherstelbaar kan beschadigen. Er kan verkleving optreden of vlekvorming op het werk door vochtophoping achter het glas.

De keuze in passepartout-kleuren is enorm. Met de collecties van Artique, ConservaBarth, Timecare Heritage en Moorman zit er altijd een passepartout voor u tussen en kunt u verzekerd zijn van conserverings- of zelfs museumkarton.

Passepartouts zijn er in meerdere diktes. Bovendien beheersen wij een aantal technieken om uw passepartout extra cachet te geven. Meer hierover leest u op de pagina  “Passepartout-effecten”.


Lavis-schildering op Franse biseau     Lavis-schildering op passepartout     Lavis-schildering op ovaal passepartout     Franse biseau in afwijkende kleur     Passepartout op glas met goudbies     Fillet (houten inleg) in passepartout

Pin It
FaLang translation system by Faboba

Contact

Janssen Inlijstwerk
Veldbies 4
6075 GN Herkenbosch
T: 0475-536313
E : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
gratis parkeren voor de deur

contactformulier & route

Privacybeleid

Openingstijden

Na 8 februari 2021

U kunt vrij binnen lopen op:
Woensdag  : 13.00 - 18.00
Vrijdag        : 09.00 - 18.00
Zaterdag     : 09.00 - 16.00

AFWIJKENDE TIJDEN

I.v.m. met de landelijke lockdown zijn wij t/m 8 februari gesloten

Daarna kunt u weer terecht, ook op afspraak. Deze maakt u telefonisch, per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
afspraakicon via de online afspraken-kalender

 

Waar we trots op zijn:

gecertificeerd lijstenmaker in de buurt van Roermond, Weert, Venlo en Sittard


Lid van Art en Frame, de branchevereniging voor kunst en lijsten
  Beste lijstenmaker van Nederland 2016-2017  Beste lijstenmaker van Nederland 2017-2018