• Interieur4
  • Divers1
  • Interieur5
  • Interieur6
  • Interieur1
  • Interieur2
  • Interieur7

Stem interieur en schilderij op elkaar af

De interieurfoto's op de site van onze inlijsterij zijn gemaakt bij Berden Wonen in Venlo. Ze zijn voor ons als lijstenmakers een bevestiging dat een passende schilderijlijst een toegevoegde waarde heeft voor het interieur. Voorheen vond u Berden Wonen ook in Roermond en Weert, tegenwoordig kunt u behalve in Venlo terecht in Blerick, Sittard en Heerlen.

Kunst op maat

Dagelijks proberen wij onze klanten te helpen bij het kiezen van de juiste schilderijlijst in hún interieur. Door met u in gesprek te gaan, beleven wij als het ware uw interieur en kunnen wij het juiste advies geven. Niet iedereen heeft een schilderij, foto, borduurwerk of ander (kunst)werk ter beschikking om in te lijsten. Ook dan kunnen wij die lege plek aan de muur vullen door een wanddecoratie voor u samen te stellen. Dit noemen wij kunst op maat. Wij kiezen dan samen met u een afbeelding en laten deze afdrukken op bijvoorbeeld papier, canvas, plexiglas of aluminium plaat of dibond. Er kan dan nog een lijst op maat omheen, afhankelijk van het gekozen afdrukmateriaal zal dit niet altijd het geval zijn.

Onderstaand ziet u enkele keuzes van kunst op maat in een Berden-interieur:

In dit hoekje passen diverse schilderijen       Met accessoires en een schilderij in bijpassende kleuren maak je het geheel compleet      Sandra Knuyt - LA Women

Meer foto's van lijsten op maat in een interieur vindt u hier.

Pin It
FaLang translation system by Faboba

Contact

Janssen Inlijstwerk
Veldbies 4
6075 GN Herkenbosch
T: +31 (0)638023509
E : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
gratis parkeren voor de deur

contactformulier & route

Privacybeleid

Openingstijden

U kunt ons bezoeken NA AFSPRAAK.
Kiest u hiertoe een tijdslot via 

afspraakicon de online afspraken-kalender

 
Schikt de kalender niet, belt of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. u dan even of het door u gewenste tijdstip beschikbaar is.
 
Besluit u zonder afspraak te komen, dan is er mogelijk niemand aanwezig
 

Waar we trots op zijn:

Branchelid in NL én UK, 2x Beste Lijstenmaker van Nederland