• Doeken zijn vaak geel en hebben een schoonmaakbeurt en nieuwe vernislaag nodig
  • Na schoonmaken en vernissen is het schilderij weer helder en beschermd

Restaureren van een schilderij

Oudere doeken zijn vaak vergeeld en hebben een schoonmaakbeurt en nieuwe vernislaag nodig. Ook kan het zijn dat een schilderij beschadigingen bevat die hersteld moeten worden. Soms moet een werk volledig bedoekt worden, omdat het originele doek in te slechte staat is. Bedoeking zorgt dan voor een verlenging van de levensduur van het schilderij.

Dit soort werkzaamheden kunnen het beste gebeuren voordat het werk eventueel opnieuw wordt ingelijst. Voldoet de bestaande lijst om het schilderij, dan is de doelstelling deze te behouden.

Via samenwerking met een ervaren restaurator kunnen wij het restauratiewerk van uw schilderij verzorgen. Zij zal uw werk vakkundig beoordelen en ev. behandelen.

U ontvangt vooraf een vrijblijvende prijsopgave van de noodzakelijke werkzaamheden en kunt aan de hand daarvan beslissen of u het restauratiewerk wilt laten verrichten.

 

 

Ook voor het schoonmaken, restaureren en veilig stellen van papieren werken hebben wij iemand gevonden aan wie wij u werk kunnen toevertrouwen. Een vrijblijvende prijsopgave gaat altijd vooraf aan uw besluit of u wel of niet een restauratie wilt laten uitvoeren.

 

Pin It
FaLang translation system by Faboba

Contact

Janssen Inlijstwerk
Veldbies 4
6075 GN Herkenbosch
T: +31 (0)638023509
E : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
gratis parkeren voor de deur

contactformulier & route

Privacybeleid

Openingstijden

U kunt ons bezoeken NA AFSPRAAK.
Kiest u hiertoe een tijdslot via 

afspraakicon de online afspraken-kalender

 
Schikt de kalender niet, belt of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. u dan even of het door u gewenste tijdstip beschikbaar is.
 
Besluit u zonder afspraak te komen, dan is er mogelijk niemand aanwezig
 

Waar we trots op zijn:

Branchelid in NL én UK, 2x Beste Lijstenmaker van Nederland