• Lijstenmaker van het jaar
  • Interieur2
  • Interieur3
  • Divers2
  • Lijstenwand

Wie zijn wij

Janssen Inlijstwerk bestaat uit Petra en Bert Janssen en opende de deuren op 12 september 1997. In de tijd die volgde, bouwden we een mooie klantenkring op. Op basis van vertrouwen keren klanten keer op keer terug naar onze inlijsterij. Dit hebben wij niet alleen te danken aan de kwaliteit die wij bieden, maar zeker ook aan het persoonlijke advies, de klantvriendelijkheid en de service die onze klanten bij ons mogen verwachten.


Lijstenmaker met eerlijk advies

Wij hebben ervaren dat de factor tijd al in het eerste contact met een klant een rol speelt. U vertrouwt ons een werk toe om in te lijsten. Wij van onze kant nemen de tijd om u te informeren over verschillende opties om de inlijsting te maken.

Heeft u zelf al een goed beeld hoe de lijst eruit moet gaan zien, dan kunt u wellicht snel tot een keuze komen. Maar heeft u meer tijd nodig of wilt u meer uitleg, dan respecteren wij dat en geven wij u de handvaten en de ruimte om te beslissen.

Al onze inlijst-adviezen zijn vrijblijvend en u bent in dit stadium dan ook nooit verplicht tot aankoop.


Onze visie

Als je iets doet, moet je het goed doen. Vandaar dat wij in 1997 niet zomaar het bordje “INLIJSTERIJ” op de deur hebben gehangen, maar ons terdege hebben voorbereid met een opleiding tot lijstenmaker.


Certificering lijstenmaker - Guild Certified Framer
In september 2011 ontstond in Nederland de mogelijkheid om gecertificeerd lijstenmaker te worden. Daar heeft Petra, als drijvende kracht van de lijstenmakerij, meteen gebruik van gemaakt. De kwalificatie “Guild Certified Framer” is voor u een extra bevestiging dat u een verantwoorde keuze heeft gemaakt. Als inlijsten niet vakkundig gebeurt, kan uw kunstwerk onherstelbaar beschadigd raken. Met de juiste inlijst-materialen en technieken kan uw werk voor de toekomst zeker gesteld (geconserveerd) worden. Een Guild Certified Framer verbindt zich om via het CPD (Continuing Development Programme) steeds de laatste ontwikkelingen in materialen en technieken te volgen.

Pin It
FaLang translation system by Faboba

Contact

Janssen Inlijstwerk
Veldbies 4
6075 GN Herkenbosch
T: +31 (0)638023509
E : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
gratis parkeren voor de deur

contactformulier & route

Privacybeleid

Openingstijden

U kunt ons bezoeken NA AFSPRAAK.
Kiest u hiertoe een tijdslot via 

afspraakicon de online afspraken-kalender

 
Schikt de kalender niet, belt of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. u dan even of het door u gewenste tijdstip beschikbaar is.
 
Besluit u zonder afspraak te komen, dan is er mogelijk niemand aanwezig
 

Waar we trots op zijn:

Branchelid in NL én UK, 2x Beste Lijstenmaker van Nederland