Lijsten

Onze ruime collectie bestaat uit houten en aluminium lijsten, in stijl en prijs zeer divers. U kiest voor een lijst die op maat wordt gemaakt of eventueel voor een (voordeligere) wissellijst in een standaard maat. In het wissellijst-assortiment beperkt u zichzelf echter aanzienlijk in het aantal keuzes (zowel in profiel als in kleur en maatvoering).

In onze inlijsterij nabij Roermond helpen wij u een weg te vinden in de vele soorten en mogelijkheden. Wilt u vooraf alvast op verkenning uit, dan kunt u een gedeelte van ons lijstenassortiment bekijken via onderstaande leverancierslogo’s.

Hierbij vindt u ook Artiteq, onze leverancier van schilderij-ophangsystemen. Wij bekijken graag samen met u welke van de vele soorten ophangrail voor uw toepassing het meest geschikt is. Zo stellen wij dan een pakket op maat samen, zodat u geen overtollige materialen hoeft aan te schaffen (zoals vaak wel het geval is bij aankoop van vaste kokers met vooraf bepaald toebehoren).

Voor een uitgebreidere uiteenzetting van lijsten naar functionaliteit (bv. 3D- of baklijsten) verwijzen wij u graag naar deze extra pagina

Oriëntatie vooraf kan handig zijn, echter wij zijn er om u door het bos van ontelbare mogelijkheden heen te loodsen. Voor een advies op maat bezoekt u onze lijstenmakerij in Herkenbosch.

Wist u dat onze zaak zich bevindt op een steenworp afstand van Nationaal Park de Meinweg. Een goede gelegenheid om uw bezoek aan ons te combineren met een wandeling of fietstocht. Of u nu uit regio Roerdalen, Roermond, Venlo, Weert, Sittard of Maastricht komt, de afstand is te overzien en een bezoek aan dit mooie natuurgebied is beslist de moeite waard.

Een foto zegt meer dan duizend woorden

Wilt u weten waarom klanten steeds terug komen bij ons? Neem een kijkje in ons portfolio.

Uw werk is het waard!