Welkom in onze lijstenmakerij

Een lijst in formaat, kleur én uitstraling afstemmen op het werk en op uw interieur.

Dát is de kracht van lijsten en inlijsten op maat.

U levert een werk aan. Janssen Inlijstwerk geeft advies en maakt voor u lijsten waar u jarenlang met plezier naar zult kijken. 

U bent welkom om (op afspraak) ons assortiment houten en aluminium lijsten te komen bekijken in onze lijstenmakerij. In een persoonlijk gesprek zoeken wij samen naar oplossingen die bij het werk én bij u passen.

Graag tot ziens in ons mooie Limburg,

Petra en Bert Janssen

Petra en Bert Janssen Inlijstwerk
Restauratie van uw schilderij

Restaureren

Dit is werk voor specialisten. Daarom hebben wij samenwerking gezocht met 2 vakkundige restauratrices:

Janine Bremmers verzorgt onze schilderijen op doek of houten paneel.

Ingrid Moortgat is onze specialist in papierrestauratie.

Vergulde over de hoek lijsten

Vergulde over-de-hoek-lijsten

Om in een zeer speciaal segment ambachtelijke lijsten te kunnen voldoen, zijn wij een samenwerking aangegaan met het hoogwaardige lijstenatelier Schorn + Peeters Rahmen. Zij verzorgen voor ons lijsten in speciale afwerkingen die wij in eigen atelier niet kunnen realiseren. Of het nu gaat om een klassiek of modern werk, de vakkundige en ervaren specialisten Marcus en Frits maken er een perfect passende, unieke lijst voor. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

kunst on demand tamara van rosmalen

Kunst en print on demand van Tamara van Rosmalen

Kunt u het juiste werk niet vinden om die lege plek aan de muur te vullen, neemt u dan eens een kijkje bij Tamara. Zij is een zeer veelzijdige kunstenares, sterk geïnspireerd door de natuur. Haar werken zijn zeer divers omdat zij met veel verschillende materialen werkt. In haar speciale shop kunt u bovendien bekijken hoe ze haar werk toepast op kleding, accessoires en home&living-items.

Uw werk is het waard!