Janssen Inlijstwerk
Wij zijn Petra en Bert

Janssen Inlijstwerk bestaat uit Petra en Bert Janssen en opende de deuren op 12 september 1997. In de tijd die volgde, bouwden we een mooie klantenkring op. Op basis van vertrouwen keren klanten keer op keer terug naar onze inlijsterij. Dit hebben wij niet alleen te danken aan de kwaliteit die wij bieden, maar zeker ook aan het persoonlijke advies, de klantvriendelijkheid en de service die onze klanten bij ons mogen verwachten.

Lijstenmaker met eerlijk advies

Wij hebben ervaren dat de factor tijd al in het eerste contact met een klant een rol speelt. U vertrouwt ons een werk toe om in te lijsten. Wij van onze kant nemen de tijd om u te informeren over verschillende opties om de inlijsting te maken.

Heeft u zelf al een goed beeld hoe de lijst eruit moet gaan zien, dan kunt u wellicht snel tot een keuze komen. Maar heeft u meer tijd nodig of wilt u meer uitleg, dan respecteren wij dat en geven wij u de handvaten en de ruimte om te beslissen.

Al onze inlijst-adviezen zijn vrijblijvend en u bent in dit stadium dan ook nooit verplicht tot aankoop.

Onze visie

Als je iets doet, moet je het goed doen. Vandaar dat wij in 1997 niet zomaar het bordje “INLIJSTERIJ” op de deur hebben gehangen, maar ons terdege hebben voorbereid met een opleiding tot lijstenmaker.

Certificering lijstenmaker – Guild Certified Framer

In september 2011 ontstond in Nederland de mogelijkheid om gecertificeerd lijstenmaker te worden. Daar heeft Petra, als drijvende kracht van de lijstenmakerij, meteen gebruik van gemaakt. De kwalificatie “Guild Certified Framer” is voor u een extra bevestiging dat u een verantwoorde keuze heeft gemaakt. Als inlijsten niet vakkundig gebeurt, kan uw kunstwerk onherstelbaar beschadigd raken. Met de juiste inlijst-materialen en technieken kan uw werk voor de toekomst zeker gesteld (geconserveerd) worden. Een Guild Certified Framer verbindt zich om via het CPD (Continuing Development Programme) steeds de laatste ontwikkelingen in materialen en technieken te volgen.

Petra Janssen advies inlijsten op maat
Petra Janssen advies inlijsten op maat

Een foto zegt meer dan duizend woorden

Wilt u weten waarom klanten steeds terug komen bij ons? Neem een kijkje in ons portfolio.

wat lijsten wij in

Waar wij trots op zijn

Wij zijn gecertificeerd lijstenmaker en betrokken bij de branche, zodat we altijd de laatste ontwikkelingen in ons vak volgen. Diverse van onze inlijstingen zijn gepubliceerd in het vakblad 4Walls, uitgegeven door Larson Juhl.

Door de jaren heen hebben wij mooie prijzen in ontvangst mogen nemen voor ons werk tijdens landelijke inlijstwedstrijden die binnen de branche werden georganiseerd. Vanaf 2020 heeft Petra als jurylid andere lijstenmakers beoordeeld. Vanwege beperkte inschrijving is er na 2022 in Nederland helaas geen inlijstwedstrijd meer gehouden.

2016/2017

Titel “Lijstenmaker van het jaar

1e prijs vakjury en 1e prijs publieksjury voor 3D-inlijsten souvenir

2017/2018

Titel “Lijstenmaker van het jaar

1e prijs vakjury voor conserverend inlijsten

2e prijs vakjury en 3e prijs vakjury voor
3D-inlijsten kledingstuk

2019

2e prijs vakjury voor conserverend inlijsten

Uw werk is het waard!