Op maat inlijsten

Wat betekent dat eigenlijk: op maat inlijsten?

In onze lijstenmakerij vindt u het antwoord tijdens een persoonlijk gesprek. Hierin komt niet alleen het in te lijsten werk aan de orde, maar ook uw interieur en uw persoonlijke smaak. We bepalen de juiste verhoudingen van een ev. passepartout t.o.v. het kunstwerk. We maken een afweging welk glas in uw (schilderij)lijst de beste optie is. Maar ook bespreken we bv. met u welke kleur de muur heeft waar de lijst op komt te hangen en hoe groot de beschikbare ruimte is. Op deze manier kunnen wij samen met u het beste komen tot een inlijsting op maat die in eerste instantie past bij het werk én bij u, maar die bovendien een toegevoegde waarde heeft voor het interieur.

Als Guild Certified Framer (gecertificeerd lijstenmaker) werken wij met de 4 niveaus van inlijsten die door de Europese branchevereniging van kunst en lijsten (Fine Art Trade Guild) worden gehanteerd. In het ene geval zal een lager niveau van inlijsten prima volstaan, in een ander geval kan conserverend of museaal inlijsten van belang zijn om een kunstwerk voor de toekomst zeker te stellen. Voor u als klant hoeft dat niet ingewikkeld te zijn. Aan de hand van uw werk, uw verhaal en uw wensen, bekijken wij welk inlijstniveau het beste past.

Heeft u interesse om de verschillende niveaus van inlijsten op een rijtje te zien en er meer over te weten, leest u dan hier verder.

Een foto zegt meer dan duizend woorden

Wilt u weten waarom klanten steeds terug komen bij ons? Neem een kijkje in ons portfolio.

Uw werk is het waard!