Borduurwerk inlijsten

Is borduren uw hobby? Of beschouwt u uw borduurwerk als een vorm van kunst? Dan is de kans groot dat u die mooie merklap, de geborduurde kaart van Nederland of zelfs “Het melkmeisje” in borduursel graag tentoon wilt stellen in bijvoorbeeld uw eigen woning. Door uw borduurwerk in te lijsten en op de juiste plek te hangen maakt u er een échte blikvanger van.

Bij Janssen Inlijstwerk bent u aan het juiste adres om uw borduurwerk van een passende lijst te voorzien. Ook andere textielwerken zoals Hardanger, batik of zijden doek lijsten wij voor u in.

Methode borduur-textielwerk inlijsten

Er zijn meerdere mogelijkheden om uw borduur- of textielwerk op te spannen. Wij kiezen graag voor de reversibele methode, omdat hierbij geen lijm wordt gebruikt. Zo kunnen wij het aangeleverde werk altijd in dezelfde staat uit de lijst halen zoals het erin is gegaan. In combinatie met het gebruik van conserverende materialen kunt u er zeker van zijn dat u jarenlang met plezier naar uw werk zult kijken.

Kom naar onze winkel, of neem contact op

Let op:

wij werken volledig op afspraak. Zo kunnen wij alle klanten de aandacht geven die ze verdienen om met een passend advies onze zaak te verlaten.

Heeft u een vraag? Maak direct online een afspraak of neem contact met ons op.

Een foto zegt meer dan duizend woorden

Wilt u weten waarom klanten steeds terug komen bij ons? Neem een kijkje in ons portfolio.

Uw werk is het waard!