Kleding inlijsten

Een van de meest gestelde vragen is of wij ook kleding inlijsten. Natuurlijk kunt u voor verdiept inlijsten bij ons terecht! Of het nu gaat om het gesigneerde voetbalshirt dat u heeft ontvangen, om memorabele babykleding, het doop- of eerste communie-jurkje van uw dochter, de eerste schoentjes, een knuffel of een prinsensteek met medailles … Niets is te gek, alles is mogelijk.

Bij Janssen Inlijstwerk bent u aan het juiste adres om kledingstukken in de ruimste zin van het woord verdiept te laten inlijsten. 

Interieur tips en advies

Wat ons volgens menig klant speciaal maakt, is dat wij graag met u bespreken hoe het werk het beste bij uw interieur past. Wij voorzien u – als u dat wenst – graag van een passend advies! 

Beste lijstenmaker van Nederland

In de voormalige inlijstwedstrijd van de Nederlandse branchevereniging voor Kunst en Lijsten (Art en Frame) zijn wij dankzij 2 unieke 3D-inlijstingen tweemaal uitgeroepen tot ‘Beste lijstenmaker van Nederland’. Een titel waar we trots op zijn en die we volgens onze klanten verdienen.

Kom naar onze winkel, of neem contact op

Let op:

wij werken volledig op afspraak. Zo kunnen wij alle klanten de aandacht geven die ze verdienen om met een passend advies onze zaak te verlaten.

Heeft u een vraag? Maak direct online een afspraak of neem contact met ons op.

Een foto zegt meer dan duizend woorden

Wilt u weten waarom klanten steeds terug komen bij ons? Neem een kijkje in ons portfolio.

Uw werk is het waard!