Litho & Zeefdruk inlijsten

Regelmatig ontvangen wij bezoekers in onze winkel met vragen over het inlijsten van een zeefdruk of litho. Heeft u ook een zeefdruk of litho in huis die het verdient om gezien te worden? Kies dan voor een vakkundig ingelijst werk. U zult zien dat het meer tot zijn recht komt.

Janssen Inlijstwerk lijst uw kunstwerk conserverend of museaal in, zodat het goed bewaard blijft voor de toekomst. Ons predicaat “Guild Certified Framer” is voor u een garantie dat u jarenlang met plezier naar uw werk kunt kijken. 

Interieur tips en advies

Wat ons volgens menig klant speciaal maakt, is dat wij graag met u bespreken hoe het werk het beste bij uw interieur past. Wij voorzien u – als u dat wenst – graag van een passend advies! 

Beste lijstenmaker van Nederland

In de voormalige inlijstwedstrijd van de Nederlandse branchevereniging voor Kunst en Lijsten (Art en Frame) zijn wij mede dankzij een correcte uitvoering van de opdracht voor het conserverende werk tweemaal uitgeroepen tot ‘Beste lijstenmaker van Nederland’. Een titel waar we trots op zijn en die we ook volgens onze klanten verdienen.

Kom naar onze winkel, of neem contact op

Let op:

wij werken volledig op afspraak. Zo kunnen wij alle klanten de aandacht geven die ze verdienen om met een passend advies onze zaak te verlaten.

Heeft u een vraag? Maak direct online een afspraak of neem contact met ons op.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op:

Een foto zegt meer dan duizend woorden

Wilt u weten waarom klanten steeds terug komen bij ons? Neem een kijkje in ons portfolio.

Uw werk is het waard!